11-12 september på Svenska Mässan

Hälsa på oss i monter B10:09 på investeringsforumet kan du ta del av våra visioner och utvecklingsplaner!

I en del av mässhallen arrangeras något som kallas för Investeringsforum som är en utställning specialdesignad för att belysa vad som är på gång på den svenska fastighetsmarknaden just nu. Här kommer vi i Boråsregionen och exploatörer presentera våra visioner och utvecklingsplaner. Se till att ha vägarna förbi för att ta en titt på framtiden redan nu!

 

Här kommer det också att finnas en öppen scen där vi kommer att tala som berättar mer om kommande investeringsplaner och projekt. I den så kallade Investerarkorridoren finns det möjlighet för dig som går i investeringstankar att knyta nya kontakter, göra affärer och nätverka.

 

Nedan finner ni en länk för att ta del av det kostnadsfria entrékortet till mässan!

Vi ses i Göteborg på Svenska Mässan!

Hämta ditt entrékort!

Business Region Borås arbetar med att så enkelt som möjligt öppna upp möjligheterna för investerare eller företagare att etablera sig i Boråsregionen. Via oss kan ni nå samtliga åtta kommuner i regionen. Business Region Borås arbetar främst med investeringsområden inom Textil, ICT och Fordonssäkerhet.

KONTAKT
Boråsregionen / Sjuhärads kommunalförbund
Skaraborgsvägen 1 A, Vån 2
506 30 BORÅS

033-35 70 53

info@businessregionboras.se